Учиме од дома

 

Изработки од нашите ученици

 

Во ова време кога реализација на наставните содржини се одвива со „Учиме од дома“, учениците од нашето училиште не пропуштија да ја покажат желбата за излет и дружба, но во реалноста доследни на препораките.

Честит Први мај -Денот на трудот!

 

 

 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com