Учиме од дома

 

Изработки од нашите ученици

 

Во ова време кога реализација на наставните содржини се одвива со „Учиме од дома“, учениците од нашето училиште не пропуштија да ја покажат желбата за излет и дружба, но во реалноста доследни на препораките.

Честит Први мај -Денот на трудот!

 

Во чест на културниот и идеен творец на нашето постоење, великанот Гоце Делчев!