Учиме од дома

Категорија: Соработка
Објавено: Вторник, 05 Ноември 2019

 

Изработки од нашите ученици

 

Во ова време кога реализација на наставните содржини се одвива со „Учиме од дома“, учениците од нашето училиште не пропуштија да ја покажат желбата за излет и дружба, но во реалноста доследни на препораките.

Честит Први мај -Денот на трудот!

 

 

Соработници

Категорија: Соработка
Објавено: Среда, 10 Февруари 2016

 

Линк до страната на спонзорот

 

 

ИМЕ НА СОРАБОТНИК

Веб сајт: www.example.com

Е-Пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

  

Линк до страната на спонзорот

 

 

ИМЕ НА СОРАБОТНИК

Веб сајт: www.example.com

Е-Пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

  

Линк до страната на спонзорот

 

 

ИМЕ НА СОРАБОТНИК

Веб сајт: www.example.com

Е-Пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com