Патронат на нашето училиште

Категорија: Дома Објавено: Среда, 27 Мај 2020

Во чест на денот на словенската писменост и светите браќа Кирил и Методиј, 24.05.2020 нашите ученици од дома подготвија песни, есеи и ликовни творби.

Јована Савеска

 

 

Линк до галеријата со ликовни творби. 

Линк до галерија со литературни творби.

Линк до видео со ученици кои рецитираат 

Линк до видео најдобар есеј

 

 

 

 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com