Меѓународен ден на лицата со посебни потреби

Категорија: Настани Објавено: Понеделник, 04 Декември 2017

Нашите ученици од V одделение по повод 3 Декември, меѓународниот ден на лицата со посебни потреби ја посетија Националната галерија на Македонија каде што се одржуваше изложбата ,,Kаде и да одам, повторно тебе ти се враќам

Изложени беа креации од керамика кои се изработени од страна на ученици со оштетен слух и говор.

Фото Галерија

Посети: 1306
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com