Предавање за Антикорупциска едукација

Категорија: Настани Објавено: Вторник, 12 Декември 2017

Денес во ООУ,,Свети Кирил и Методиј’’ – Центар, Скопје се одржа предавање за Антикорупциска едукација на учениците во кое беа вклучени наставник по граѓанско образование, директор, педагог, психолог и учениците од IX одделение. Учениците пополнија прашалници за предзнаење и се запознаа со поимите: корупција, антикорупција, интегритет, етичност, социјален притисок, дкск, пари и друго. Презентацијата беше успешна и приследена со дискусија.

Фото Галерија

Посети: 1469
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com