Радост на живеењето

Категорија: Настани Објавено: Среда, 07 Март 2018

Посета на изложбата "Радост на живеењето" на Калина Брајковска, МКЦ

Фото Галерија

Посети: 1382
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com