Посета на изложбата на Борко Лазевски

Категорија: Настани Објавено: Среда, 07 Март 2018

Посета на учениците од 5-3 одделение на изложбата на Борко Лазевски во Дуат Пашин Амам и креативна работилница во Капан Ан на тема Борко Лазевски. Покрај преубавата атмосвера која ја направија учениците тие изработија и уникатен пораток по повод 70 години од основањето на Националната галерија на Република Македонија.

 

Фото Галерија

Посети: 1442
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com