Посета на изложбата на Борко Лазевски

Категорија: Настани Објавено: Среда, 07 Март 2018

Посета на учениците од 5-3 одделение на изложбата на Борко Лазевски во Дуат Пашин Амам и креативна работилница во Капан Ан на тема Борко Лазевски. Покрај преубавата атмосвера која ја направија учениците тие изработија и уникатен пораток по повод 70 години од основањето на Националната галерија на Република Македонија.

 

Фото Галерија

Посети: 1441