Работилница во Општина Центар

Категорија: Настани Објавено: Петок, 13 Април 2018

Вие сте родени со човекови права.

Научете ги, знајте ги и подучете ги и другите.

 

Doc

 

 

Посети: 1137
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com