Посета на Стопанска Банка

Категорија: Настани Објавено: Среда, 07 Ноември 2018

Посета на Стопанска Банка по повод месецот на штедење.

 

Фото Галерија

Посети: 284
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com