Училишна сообраќајна единица

Категорија: Настани Објавено: Петок, 09 Ноември 2018

Училишна сообраќајна единица

06

 

Фото Галерија

Посети: 308
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com