Обука за заштита и спасување од природни непогоди

Категорија: Настани Објавено: Понеделник, 10 Декември 2018

На ден 11.12.2018 година, дирекцијата за заштита и спасување организираше обука за учениците. Обуката ја проследија учениците од 8мо одделение и на истата се запознаа со природните непогоди, мерките за нивно спречување и заштита од несакани последици предизвикани од природните непогоди. 

Фото Галерија

Посети: 341
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com