Упис на првачиња 2019/2020

Категорија: Настани Објавено: Понеделник, 22 Април 2019

Образование по мерка на вашите деца. Изберете го најстарото основно училиште во Република Македонија ООУ "Свети Кирил и Методиј", Центар - Скопје.

Вистинското знаење нема рок на траење.

 

Потребни документи за упис.

Посети: 789
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com