Прочистувачи за воздух од цементарница Усје

Категорија: Настани Објавено: Среда, 16 Октомври 2019

Доделување на прочистувачи за воздух од цементарница Усје, и влегување во новата фискултурна сала со Градоначалникот на општина Центар.

Видео Галерија

01

02

03

Посети: 983