Учиме кинески јазик и вежбаме таи чи чуан

Категорија: Настани Објавено: Среда, 24 Септември 2014

Денови на кинеска култура

Посета на НУБ „Св. Климент Охридски“ - присуство на час по кинески јазик

 

  

  

 

 

 

 

 

Учениците имаат можност да се запознаат со основите на кинескиот јазик и култура. На часовите со ангажманот на наставничката по кинески  јазик и на големо задоволство на учениците, тие развиваат  интерес за изучување на странски јазици. При тоа се  развива  профилот на ученик: отворени умови.

Повеќе слики во фото галеријата.

 

Посети: 1283