Интерактивна работилница со Еко автобус

Категорија: Настани Објавено: Среда, 26 Ноември 2014

Интерактивна работилница со Еко автобус

„Се грижиме за природата со супер хероите на Пакомак“

01

 

  

  

 

 

 

  

 

  

 

 

Повеќе слики во фото галеријата.

 

Посети: 1194
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com