Интерактивна работилница со Еко автобус

Категорија: Настани Објавено: Среда, 26 Ноември 2014

Интерактивна работилница со Еко автобус

„Се грижиме за природата со супер хероите на Пакомак“

01

 

  

  

 

 

 

  

 

  

 

 

Повеќе слики во фото галеријата.

 

Посети: 1195