Денови на кинески филм

Категорија: Настани Објавено: Среда, 24 Декември 2014

Денови на кинески филм

01

 

    

 

 

 

 

  

   

 

 

Повеќе слики во фото галеријата.

 

Посети: 388
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com