Кино милениум - Бегство од планетата Земја

Категорија: Настани Објавено: Петок, 31 Октомври 2014

Посета и следење на анимиран филм „Бегство од планетата Земја“ во кино Милениум со цел забава на учениците и развој на интерес за анимирани филмови

begstvo film

 

    

 

 

 

 

  

    

Повеќе слики во фото галеријата.

 

Посети: 1318