Кино милениум - Пепелашка

Категорија: Настани Објавено: Среда, 18 Март 2015

Посета и следење на игран филм „Пепелашка“ во кино Милениум со цел забава на учениците и проширување на знаењата за филмот како уметност.

pepelaska

 

    

 

 

 

 

  

    

Повеќе слики во фото галеријата.

 

Посети: 546