Во чест на денот на словенската писменост и светите браќа Кирил и Методиј, 24.05.2020 нашите ученици од дома подготвија песни, есеи и ликовни творби.

Јована Савеска

 

 

Линк до галеријата со ликовни творби. 

Линк до галерија со литературни творби.

Линк до видео со ученици кои рецитираат 

Линк до видео најдобар есеј