Брошура

Брошура за упис на првачиња 2019/2020

 

Loading ...

Брошура за упис на првачиња 2018/2019

 

Loading ...

Брошура за упис на првачиња 2017/2018

 

Loading ...

Брошура за упис на првачиња 2016/2017

 

Loading ...
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com