РАСПОРЕД „online“ НАСТАВА

Категорија: РАСПОРЕД „online“ НАСТАВА Објавено: Петок, 03 Април 2020

 

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ЧАСОВИТЕ И

РАСПОРЕД  ЗА НАСТАВАТА КОЈА СЕ ОДДРЖУВА  „ONLINE “

 

Првиот час според долу наведените распореди започнува во 10:00 часот и часовите траат по 20 минути,

а помеѓу секој час има пауза од 10 минути. Последниот час завршува во 13:30 часот.

ЗАБЕЛЕШКА: наставата по физичко воспитивање и наставата по изборните предмети  нема да се изведува.

 

1 ЧАС 10:00-10:20
2 ЧАС 10:30-11:00
3 ЧАС 11:10-11:30
4 ЧАС 11:40-12:00
5 ЧАС 12:10-12:30
6 ЧАС 12:40-13:00
7 ЧАС 13:10-13:30

 

 

Посети: 3782
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com