Петта Едуконференција за просоцијално учење

Категорија: Настани Објавено: Сабота, 11 Мај 2019

Отварање и учество на петата Едуконференција за просоцијално учење. Нашето е амбасадор училиште во нашата држава каде се реализира просоцијалното учење. Со ова учење кај учениците ги развивавем основните вредности, вера, надеж, љубов, емпатија, толеранција и другарство.

 

Фото Галерија

 

Посети: 1298
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com