Прием на првачињата во детската организација

Категорија: Настани Објавено: Четврток, 10 Октомври 2019

Прием на првачињата во детската организација

01

02

03

Посети: 1105
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com