Учество на предавања за безбедно користење на интернет

Категорија: Настани Објавено: Понеделник, 14 Октомври 2019

Учество на предавањата за безбедно користење на интернет во организација на Италијанска амбасада.

01

02

03

Посети: 1154
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com