Прва победа

Категорија: Настани Објавено: Понеделник, 04 Ноември 2019

Нашето училиште со победа го помина првиот кошаркарски натпреват.

01

Посети: 1334
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk[at]yahoo.com