Патронат на нашето училиште

Категорија: Настани Објавено: Среда, 27 Мај 2020

Патронен празник, 185 години постоење

Св

ФАНДРЕЈЗИНГ настан со изложба на цртежи насликани од вредните рачиња на нашите ученици. Заедно со Open the Windows/Отворете ги прозорците и Детска фондација ПЕСТАЛОЦИ Секој купен цртеж го добивате врамен, а средствата кои ќе ги одвоите ќе бидат наменети за доопремување на СЕНЗОРНАТА СОБА која ја користат нашите ученици со посебни образовни потреби - ПОП 

Промоција на првото дигитално издание на училишниот весник КИМ

Медиумите за нас:

Дневен весник Вечер

Дневен весник Нова Македонија

Интернет портал:Убавина и здравје

Посети: 3603
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com