Огласи

Категорија: Настани Објавено: Вторник, 22 Септември 2020

ОГЛАС за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2020/2021 година

ОГЛАС за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на науките од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2020/2021 година

ОГЛАС за доделување на стипендии на талентирани ученици од областа на спортот од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар воучебната 2020/2021 година

Посети: 1214
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com