Каде се наоѓаме

Општинско Основно училиште "Свети Кирил и Методиј" - Скопје

Ул. 1737 бр.1

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: + 389 2 3164357

Факс: + 389 2 3164357

Е-Пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 
 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com