Технички персонал

 

 

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Позиција - Персонал

Е-Пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

 

 

 

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Позиција - Персонал

Е-Пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

 

 

 

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Позиција - Персонал

Е-Пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

 

 

 

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Позиција - Персонал

Е-Пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

 

 

 

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Позиција - Персонал

Е-Пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk@yahoo.com