Почетна

Aктивност на тема:,,АНТИКОРУПЦИЈА"

Aктивност на тема:,,АНТИКОРУПЦИЈА"

На ден 03.04.2023г. по предметот Граѓанско образование се реализираше воннаставна активност на тема:,,АНТИКОРУПЦИЈА" во која се вклучија ученици од деветтите одделенијаи според презентација на поими за корупција:
изработија сопствени слогани и постери за антикорупција
✔️пронајдоа соодветни поими во осмонасочник според прашалник
✔️дискутираа за активна борба против корупција

Поврзани содржини

Светскиот ден на книгата и авторските права

Хуманитарен Талент Шоу