Почетна

Хуманитарен Талент Шоу

На ден 19.04.2023 во нашето училиште се одржа Хуманитарен Талент Шоу во рамките на ЦКА-ПХВ проектите на Црвениот Крст Општинска организација Центар.
✔️Со собраните сретства се планира да се опреми училница на отворено во дворот на училиштето.
✔️Голема благодарност на нашите хумани дечиња!!!

Поврзани содржини