Кино милениум - Пепелашка

Објавено: Среда, 18 Март 2015

Посета и следење на игран филм „Пепелашка“ во кино Милениум со цел забава на учениците и проширување на знаењата за филмот како уметност.

Повеќе: Кино милениум - Пепелашка

Денови на кинески филм

Објавено: Среда, 24 Декември 2014

Денови на кинески филм

01

 

    

 

 

 

 

  

   

 

 

Повеќе: Денови на кинески филм

Интерактивна работилница со Еко автобус

Објавено: Среда, 26 Ноември 2014

Интерактивна работилница со Еко автобус

„Се грижиме за природата со супер хероите на Пакомак“

Повеќе: Интерактивна работилница со Еко автобус

Кино милениум - Бегство од планетата Земја

Објавено: Петок, 31 Октомври 2014

Посета и следење на анимиран филм „Бегство од планетата Земја“ во кино Милениум со цел забава на учениците и развој на интерес за анимирани филмови

Повеќе: Кино милениум - Бегство од планетата Земја

Учиме кинески јазик и вежбаме таи чи чуан

Објавено: Среда, 24 Септември 2014

Денови на кинеска култура

Посета на НУБ „Св. Климент Охридски“ - присуство на час по кинески јазик

Повеќе: Учиме кинески јазик и вежбаме таи чи чуан

 Линкови Контакт  Следете не
Биро за развој на образованието
Основно училиште "Свети Кирил и Методиј"        
Министерство за образование и наука

Ул. 1737 бр.1 - 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

  Телефон: + 389 2 3164357  
  Факс: + 389 2 3164357  
  Е-Пошта: oukimsk[at]yahoo.com